27/04/2024 30/04/2024 Στον Ιερό Κοιμητηριακό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου Λαρίσης χοροστάτησε στον Όρθρο της εορτής και τέλεσε την Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην προσβολή που καταδέχεται και στις δύο φύσεις Του (θεϊκή και ανθρώπινη) ο Χριστός για να σώσει τον άνθρωπο, προσβολή που διαχρονικά συνεχίζει...
27 Απριλίου, 2024 - 17:29
Τελευταία ενημέρωση: 30/04/2024 - 0:55

Η εορτή της Αναστάσεως του Λαζάρου στο νέο Κοιμητήριο Λαρίσης

Διαδώστε:
Η εορτή της Αναστάσεως του Λαζάρου στο νέο Κοιμητήριο Λαρίσης

Στον Ιερό Κοιμητηριακό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου Λαρίσης χοροστάτησε στον Όρθρο της εορτής και τέλεσε την Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην προσβολή που καταδέχεται και στις δύο φύσεις Του (θεϊκή και ανθρώπινη) ο Χριστός για να σώσει τον άνθρωπο, προσβολή που διαχρονικά συνεχίζει να υφίσταται η Εκκλησία Του με τις χοϊκές συμπεριφορές πολλών τους οποίους παρα ταύτα προσπαθεί να σώσει.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να ακούσετε το κήρυγμα του Μητροπολίτη Λαρίσης και Tυρνάβου κ. Ιερωνύμου

Στους παριστάμενους κ. Χαρακόπουλου Μάξιμο, Βουλευτή Λαρίσης και κ. Μαμάκο Αθανάσιο, Δήμαρχο Λαρισαίων, αλλά και στους εκκλησιαζομένους, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε Καλή Αγία Μεγάλη Εβδομάδα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων