13/12/2021 13/12/2021 Στον πανηγυρίζοντα Ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος Μύρων χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην Ευαγγελική Περικοπή και σε όσους ανταποκρίνονται ή απορρίπτουν την πρόσκληση του Χριστού στη ζωή τους. Προ της απολύσεως ευλογήθηκαν τα κόλλυβα του Αγίου...
13 Δεκεμβρίου, 2021 - 10:48
Τελευταία ενημέρωση: 13/12/2021 - 10:52

Η εορτή του Αγίου Σπυρίδωνα στα Μύρα

Διαδώστε:
Η εορτή του Αγίου Σπυρίδωνα στα Μύρα

Στον πανηγυρίζοντα Ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος Μύρων χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην Ευαγγελική Περικοπή και σε όσους ανταποκρίνονται ή απορρίπτουν την πρόσκληση του Χριστού στη ζωή τους.

Προ της απολύσεως ευλογήθηκαν τα κόλλυβα του Αγίου και ο Ποιμενάρχης ευχήθηκε στους ενορίτες να έχουν την ευλογία του Αγίου Σπυρίδωνος στα καλά τους έργα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων