20/01/2023 20/01/2023 Η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης σε συνεργασία με τον Ορθόδοξο Ιεραποστολικό Σύλλογο ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ διοργανώνει την παρουσίαση του βιβλίου της κ. Μαρίας Αράπκουλε «ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΜΙΣΕΝΙ», την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στις 6.30μμ., στο αμφιθέατρο 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ο πρόεδρος της «ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΓΑΠΗΣ» Σωτήριος...
20 Ιανουαρίου, 2023 - 12:22
Τελευταία ενημέρωση: 20/01/2023 - 12:28

Η ιεραποστολική εκδήλωση στη Λάρισα

Διαδώστε:
Η ιεραποστολική εκδήλωση στη Λάρισα

Η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης σε συνεργασία με τον Ορθόδοξο Ιεραποστολικό Σύλλογο ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ διοργανώνει την παρουσίαση του βιβλίου της κ. Μαρίας Αράπκουλε «ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΜΙΣΕΝΙ», την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στις 6.30μμ., στο αμφιθέατρο 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ο πρόεδρος της «ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΓΑΠΗΣ» Σωτήριος Μουντζούρης, και ο Επίσκοπος Μπουκόμπας και Δυτικής Τανζανίας κ. Χρυσόστομος.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει την παρουσίαση του βιβλίου της κας Μαρίας Αράπκουλε, από τον συγγραφέα – σκηνοθέτη Βαγγέλη Κολώνα και προβολή οπτικοακουστικού υλικού της ιεραποστολής στην Τανζανία από τη Δικηγόρο κα. Ελένη Μαντρατζή, με τίτλο: «Αποστολή στην Μπουκόμπα Δυτικής Τανζανίας. Απομνημονεύματα».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων