16/08/2022 16/08/2022 Πανηγυρικά εορτάστηκε η Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου στην Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης κ. Ιερώνυμος χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Παναγίας στο Αρμένιο. Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε ως τύπο της Εκκλησίας καθώς τόσο η Παναγία όσο και η Εκκλησία προσφέρουν τον...
16 Αυγούστου, 2022 - 13:42
Τελευταία ενημέρωση: 16/08/2022 - 13:45

Η Κοίμηση της Θεοτόκου στο Αρμένιο

Διαδώστε:
Η Κοίμηση της Θεοτόκου στο Αρμένιο

Πανηγυρικά εορτάστηκε η Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου στην Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης κ. Ιερώνυμος χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Παναγίας στο Αρμένιο.

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε ως τύπο της Εκκλησίας καθώς τόσο η Παναγία όσο και η Εκκλησία προσφέρουν τον Χριστό στον κόσμο. Ευχήθηκε δε στους πιστούς η Παναγία να είναι βοήθεια σε όλο τον κόσμο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων