21/12/2020 21/12/2020 Κυριακή προ της Χριστού Γεννήσεως και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος χοροστάτησε στη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Λαρίσης. Στο κήρυγμα του, ο σεπτός Ποιμενάρχης ανέλυσε την Αποστολική περικοπή, σταθείς ιδιαίτερα στην πορεία του Αβραάμ προς τη Γη της Επαγγελίας, τονίζοντας παράλληλα την αξία της ελευθερίας της πίστεως μας,...
21 Δεκεμβρίου, 2020 - 11:22
Τελευταία ενημέρωση: 21/12/2020 - 10:43

Η Κυριακή προ της Χριστού Γεννήσεως στη Λάρισα

Διαδώστε:
Η Κυριακή προ της Χριστού Γεννήσεως στη Λάρισα

Κυριακή προ της Χριστού Γεννήσεως και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος χοροστάτησε στη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Λαρίσης.

Στο κήρυγμα του, ο σεπτός Ποιμενάρχης ανέλυσε την Αποστολική περικοπή, σταθείς ιδιαίτερα στην πορεία του Αβραάμ προς τη Γη της Επαγγελίας, τονίζοντας παράλληλα την αξία της ελευθερίας της πίστεως μας, αλλά και την εμπιστοσύνη που οφείλουμε να έχουμε στον Άγιο Τριαδικό Θεό, ενώ αναφέρθηκε και στον τιμώμενο Άγιο Ιγνάτιο τον Θεοφόρο.

Προς της απολύσεως, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τρισάγιο για την ανάπαυση της ψυχής του μακαριστού προκατόχου του κυρού Ιγνατίου, ενώ ευχήθηκε και στον εορτάζοντα Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως μας π. Ιγνάτιο Μουρτζανό να είναι κεκοσμημένος με τις αρετές του προστάτου του Αγίου Ιγνατίου του Θεοφόρου.

Η θεία Λειτουργία μεταδόθηκε ραδιοφωνικά από τον σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, ο οποίος εκπέμπει στους 96,3 των fm και αποτελεί την πνευματική συντροφιά των αδελφών μας στις δύσκολες αυτές ημέρες που διανύει η ανθρωπότητα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων