15/09/2020 15/09/2020 Ο Άγιος Βησσαρίων, Αρχιεπίσκοπος Λαρίσης ο θαυματουργός εορτάζει σήμερα και η Μητροπολιτική περιφέρεια Λαρίσης πανηγυρίζει τον συμπολιούχο του Αγίου Αχιλλίου. Στο γραφικό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο της πλατείας Λαού τελέστηκε ο πανηγυρικός εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου. Στο κήρυγμα του, ο Σεβασμιώτατος αφού έκανε εκτενή αναφορά στο θαυμαστό βίο του Αγίου και...
15 Σεπτεμβρίου, 2020 - 12:57

Η Λάρισα τιμά τον συμπολιούχο της Άγιο Βησσαρίωνα

Διαδώστε:
Η Λάρισα τιμά τον συμπολιούχο της Άγιο Βησσαρίωνα

Ο Άγιος Βησσαρίων, Αρχιεπίσκοπος Λαρίσης ο θαυματουργός εορτάζει σήμερα και η Μητροπολιτική περιφέρεια Λαρίσης πανηγυρίζει τον συμπολιούχο του Αγίου Αχιλλίου.

Στο γραφικό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο της πλατείας Λαού τελέστηκε ο πανηγυρικός εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου.

Στο κήρυγμα του, ο Σεβασμιώτατος αφού έκανε εκτενή αναφορά στο θαυμαστό βίο του Αγίου και στις διώξεις που υπέστη, ευχήθηκε σε όλους τους πιστούς να έχουν την ευλογία του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού αλλά και του εορτάζοντος Αγίου Βησσαρίωνος στη ζωή τους.

Προ της απολύσεως, έκανε εκτενή αναφορά στην ανακαινιστική προσπάθεια που ξεκίνησε η επιτροπή των Μητροπολιτικών Παρεκκλησίων με επικεφαλής τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως π. Ιγνάτιο Μουρτζανό, ενώ εξήγγειλε και τις αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν και στον υπόγειο χώρο του Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Αχιλλίου με αποκλειστική δαπάνη της Ιεράς Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων