18/05/2020 18/05/2020 Η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της Μ.Ε.Θ. του Γενικού Νοσοκομείου Λαρίσης και στο αίτημα των Φαρμακείων του ΠΡΟ.ΣΥ.Φ.ΛΑ και της Staff jeans, οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους και κατασκεύασαν 3.000 προστατευτικές μάσκες για να ενισχύσουν το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που δίνει νυχθημερόν ηρωικές μάχες ενάντια στον covid-19, στάθηκε αρωγός...
18 Μαΐου, 2020 - 22:36
Τελευταία ενημέρωση: 18/05/2020 - 22:47

Η Μητρόπολη Λαρίσης αρωγός στην προσπάθεια κόντρα στον αόρατο εχθρό

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη Λαρίσης αρωγός στην προσπάθεια κόντρα στον αόρατο εχθρό

Η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της Μ.Ε.Θ. του Γενικού Νοσοκομείου Λαρίσης και στο αίτημα των Φαρμακείων του ΠΡΟ.ΣΥ.Φ.ΛΑ και της Staff jeans, οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους και κατασκεύασαν 3.000 προστατευτικές μάσκες για να ενισχύσουν το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που δίνει νυχθημερόν ηρωικές μάχες ενάντια στον covid-19, στάθηκε αρωγός σ’ αυτή την προσπάθεια και προέβη στην αγορά μίας σημαντικής ποσότητας, ώστε όλοι μαζί να συμβάλλουμε στο κοινό καλό και να βρεθούμε δίπλα στον πονεμένο συνάνθρωπο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων