15/08/2020 15/08/2020 Στον Ιερό Ναό Παναγίας Αρμενίου μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος και λειτούργησε, ανήμερα, της μεγάλης θεομητορικής εορτής της Κοιμήσεως και της εις ουρανούς Μεταστάσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου. Στο κήρυγμα του, ο σεπτός Ποιμενάρχης τόνισε ότι η Παναγία δεν μας εγκαταλείπει και είναι η μόνη αψευδής και βεβαία ελπίδα όλων μας, ενώ...
15 Αυγούστου, 2020 - 22:42
Τελευταία ενημέρωση: 15/08/2020 - 22:54

Η Παναγία είναι η μόνη αψευδής και βεβαία ελπίδα όλων μας

Διαδώστε:
Η Παναγία είναι η μόνη αψευδής και βεβαία ελπίδα όλων μας

Στον Ιερό Ναό Παναγίας Αρμενίου μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος και λειτούργησε, ανήμερα, της μεγάλης θεομητορικής εορτής της Κοιμήσεως και της εις ουρανούς Μεταστάσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Στο κήρυγμα του, ο σεπτός Ποιμενάρχης τόνισε ότι η Παναγία δεν μας εγκαταλείπει και είναι η μόνη αψευδής και βεβαία ελπίδα όλων μας, ενώ προ της απολύσεως, ευχήθηκε σε όλους τους Ορθοδόξους Χριστιανούς να έχουν υγεία και δύναμη, ώστε να μπορέσουμε όλοι μαζί να ξεπεράσουμε τους κινδύνους που μας ελλοχεύουν, τόσο τους φυσικούς, όσο και τους πνευματικούς.

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων