14/03/2020 14/03/2020 Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Τυρνάβου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος στην ακολουθία των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου. Στο κήρυγμα του ο Ποιμενάρχης ανέλυσε τους στίχους : «Χαίρε τύραννον απάνθρωπον εκβαλούσα της αρχής, χαίρε Κύριον φιλάνθρωπον επιδείξασα Χριστόν», τονίζοντας ότι η Παναγία είναι αυτή που γκρέμισε από την εξουσία τον...
14 Μαρτίου, 2020 - 21:30
Τελευταία ενημέρωση: 14/03/2020 - 21:32

“Η Παναγία φανέρωσε τον Χριστό ως φιλάνθρωπο Κύριο”

Διαδώστε:
“Η Παναγία φανέρωσε τον Χριστό ως φιλάνθρωπο Κύριο”

Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Τυρνάβου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος στην ακολουθία των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Στο κήρυγμα του ο Ποιμενάρχης ανέλυσε τους στίχους : «Χαίρε τύραννον απάνθρωπον εκβαλούσα της αρχής, χαίρε Κύριον φιλάνθρωπον επιδείξασα Χριστόν», τονίζοντας ότι η Παναγία είναι αυτή που γκρέμισε από την εξουσία τον απάνθρωπο τύραννο και φανέρωσε τον Χριστό ως φιλάνθρωπο Κύριο και κάλεσε τους πιστούς να ζούνε το Πνεύμα του Θεού στην καθημερινότητά τους, το Οποίο ενεργοποιεί την αλήθεια αυτή, δηλαδή το πόσο αγαπούμε τον Θεό και τον συνάνθρωπό μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων