27/04/2021 27/04/2021 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο  επισκέφθηκε το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας, 26 Απριλίου, ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτεράρχος (Ι) κ. Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, προκειμένου να ευχηθεί για τις Άγιες ημέρες. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον κ. Αρχηγό για την τιμητική του επίσκεψη και ευχήθηκε τα δέοντα τόσο στον ίδιο, όσο και σε όλα τα...
27 Απριλίου, 2021 - 9:57
Τελευταία ενημέρωση: 27/04/2021 - 9:58

Η Πολεμική Αεροπορία διασφαλίζει την κυριαρχία στο Αιγαίο

Διαδώστε:
Η Πολεμική Αεροπορία διασφαλίζει την κυριαρχία στο Αιγαίο

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο  επισκέφθηκε το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας, 26 Απριλίου, ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτεράρχος (Ι) κ. Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, προκειμένου να ευχηθεί για τις Άγιες ημέρες.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον κ. Αρχηγό για την τιμητική του επίσκεψη και ευχήθηκε τα δέοντα τόσο στον ίδιο, όσο και σε όλα τα στελέχη της Τακτικής Αεροπορίας, η οποία ως αεί πόλεμο όπλο είναι σε διαρκή ετοιμότητα και διασφαλίζει την κυριαρχία στο Αιγαίο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων