09/12/2019 09/12/2019 Ολοκληρώθηκαν σύν Θεώ οι λατρευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν του Αγίου Νικολάου Αρχιεπισκόπου Μύρων της Λυκίας του Θαυματουργού, στον ενοριακό Ναό του Αγίου Νικολάου Λαρίσης, με την τέλεση της ακολουθίας της Ιεράς Παρακλήσεως του εορτάζοντος Αγίου. Προσκλεκλημένος ομιλητής του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου και του τοπικού Σωματείου «Ενωμένη Ρωμηοσύνη» ήταν ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης...
09 Δεκεμβρίου, 2019 - 15:16
Τελευταία ενημέρωση: 09/12/2019 - 15:18

«Η θέωση ως προορισμός του ανθρώπου»

Διαδώστε:
«Η θέωση ως προορισμός του ανθρώπου»

Ολοκληρώθηκαν σύν Θεώ οι λατρευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν του Αγίου Νικολάου Αρχιεπισκόπου Μύρων της Λυκίας του Θαυματουργού, στον ενοριακό Ναό του Αγίου Νικολάου Λαρίσης, με την τέλεση της ακολουθίας της Ιεράς Παρακλήσεως του εορτάζοντος Αγίου.

Προσκλεκλημένος ομιλητής του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου και του τοπικού Σωματείου «Ενωμένη Ρωμηοσύνη» ήταν ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Δωρόθεος Τζεβελέκας, Γέροντας του Ιερού Ησυχαστηρίου Αγίου Γεωργίου Αύρας Καλαμπάκας. Ο π. Δωρόθεος ανέπτυξε το θέμα: « Η θέωση ως προορισμός του ανθρώπου».

Πλήθος πιστών συμμετείχε στην ιερά ακολουθία, προσκύνησε το Ιερό Λείψανο του Αγίου Νικολάου και έλαβε την ευχή του σεβαστού Γέροντος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων