19/04/2021 19/04/2021 Καθηγητές της Γεωπονικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας επισκέφθηκαν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο, ώστε πέραν της ευλογίας και των ευχών, που έλαβαν για το Άγιο Πάσχα, συζήτησαν μαζί του θέματα που αφορούν τις κλιματολογικές συνθήκες και, εν γένει, το περιβάλλον. Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε τη χαρά του για κάθε καλή και αγαστή συνεργασία,...
19 Απριλίου, 2021 - 19:48
Τελευταία ενημέρωση: 19/04/2021 - 19:31

Καθηγητές της Γεωπονικής Σχολής Θεσσαλίας στον Μητροπολίτη Λαρίσης

Διαδώστε:
Καθηγητές της Γεωπονικής Σχολής Θεσσαλίας στον Μητροπολίτη Λαρίσης

Καθηγητές της Γεωπονικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας επισκέφθηκαν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο, ώστε πέραν της ευλογίας και των ευχών, που έλαβαν για το Άγιο Πάσχα, συζήτησαν μαζί του θέματα που αφορούν τις κλιματολογικές συνθήκες και, εν γένει, το περιβάλλον.

Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε τη χαρά του για κάθε καλή και αγαστή συνεργασία, που προάγουν την περιβαλλοντική εκπαίδευση και, εν γένει, τον πολιτισμό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων