04/02/2022 04/02/2022 Εκδήλωση κοπής Βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε χθες τόσο στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, όσο και στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλεως, από τις διοικήσεις των δύο νοσοκομείων. Στην εκδήλωση έδωσε το παρών ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, οι Διοικητές και οι Αναπληρωτές Διοικητές των Νοσοκομείων, οι διευθυντές των κλινικών και τμημάτων, καθώς και εργαζόμενοι...
04 Φεβρουαρίου, 2022 - 11:43
Τελευταία ενημέρωση: 04/02/2022 - 11:42

Κοπή Βασιλόπιτας στα δύο Νοσοκομεία της Λάρισας

Διαδώστε:
Κοπή Βασιλόπιτας στα δύο Νοσοκομεία της Λάρισας

Εκδήλωση κοπής Βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε χθες τόσο στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, όσο και στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλεως, από τις διοικήσεις των δύο νοσοκομείων.

Στην εκδήλωση έδωσε το παρών ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, οι Διοικητές και οι Αναπληρωτές Διοικητές των Νοσοκομείων, οι διευθυντές των κλινικών και τμημάτων, καθώς και εργαζόμενοι των νοσηλευτικών ιδρυμάτων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων