26/01/2021 26/01/2021 Στα Συσσίτια του Δήμου Λαρισαίων μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, προκειμένου να ευλογήσει τη Βασιλόπιτα των εργαζομένων. Στην κοπή της πίτας παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Εκπαιδευτικών Δράσεων κ. Σωτήριος Βούλγαρης και η Δ/ντρια Παιδικών Σταθμών & Εκπαιδευτικών Δράσεων κ. Σταυρούλα Μπαξεβάνου. Ο σεπτός...
26 Ιανουαρίου, 2021 - 18:50
Τελευταία ενημέρωση: 26/01/2021 - 17:56

Κοπή Βασιλόπιτας στα συσσίτια του Δήμου Λαρισαίων

Διαδώστε:
Κοπή Βασιλόπιτας στα συσσίτια του Δήμου Λαρισαίων

Στα Συσσίτια του Δήμου Λαρισαίων μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, προκειμένου να ευλογήσει τη Βασιλόπιτα των εργαζομένων.

Στην κοπή της πίτας παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Εκπαιδευτικών Δράσεων κ. Σωτήριος Βούλγαρης και η Δ/ντρια Παιδικών Σταθμών & Εκπαιδευτικών Δράσεων κ. Σταυρούλα Μπαξεβάνου.

Ο σεπτός Ποιμενάρχης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη για την αμέριστη συμπαράσταση καθ’ όλη τη διάρκεια που τα συσσίτια της Μητροπόλεως παρέμειναν κλειστά λόγω της μη δυνατότητας προσελεύσεως των εθελοντριών κυριών, ενώ με τη σειρά του ο κ. Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την εν γένει συνεργασία, καθώς και για την προσφορά μεγάλης ποσότητας τροφίμων στα συσσίτια του Δήμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων