30/08/2022 30/08/2022 Ξεκινούν την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου 2022 οι εγγραφές στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής «Ο Άγιος Αχίλλιος» της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στις ανακαινισμένες αίθουσες του Επισκοπείου Λαρίσης, στην οδό Ιωαννίνων 3, καθώς και στα παραρτήματα που λειτουργούν στον Τύρναβο, στη Γιάννουλη, τη Νίκαια και το Στεφανοβίκειο. Παράλληλα συνεχίζεται και η λειτουργία του...
30 Αυγούστου, 2022 - 14:29
Τελευταία ενημέρωση: 30/08/2022 - 14:22

Ξεκινούν οι εγγραφές στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής «Ο Άγιος Αχίλλιος» της Ι.Μ Λαρίσης

Διαδώστε:
Ξεκινούν οι εγγραφές στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής «Ο Άγιος Αχίλλιος» της Ι.Μ Λαρίσης

Ξεκινούν την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου 2022 οι εγγραφές στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής «Ο Άγιος Αχίλλιος» της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στις ανακαινισμένες αίθουσες του Επισκοπείου Λαρίσης, στην οδό Ιωαννίνων 3, καθώς και στα παραρτήματα που λειτουργούν στον Τύρναβο, στη Γιάννουλη, τη Νίκαια και το Στεφανοβίκειο.

Παράλληλα συνεχίζεται και η λειτουργία του Προτύπου εργαστηρίου χορωδιακής μουσικής στο οποίο θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν και αποφοιτήσαντες, προηγουμένων ετών, σπουδαστές της Σχολής.

«Προσκαλούμε νέους και παλαιούς σπουδαστές να διδαχθούν την πατροπαράδοτη μας μουσική τέχνη κατά τον πλέον άρτιο και ολοκληρωμένο τρόπο, με σκοπό να φθάσουν να αναλάβουν Αναλόγιο σε Ιερό Ναό», αναφέρεται σε ανακοίνωση της Σχολής, η οποία λειτουργεί υπό την εποπτεία του Μητροπολίτη Λαρίσης κ. Ιερώνυμου.

Οι εγγραφές θα γίνονται κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη από τις 17:00-20:00 μ.μ., ενώ τα μαθήματα θα ξεκινήσουν από την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη Γραμματεία της Σχολής στο τηλέφωνο 2410.625145.  Ηλεκτρονική Επικοινωνία: [email protected]

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων