30/01/2020 30/01/2020 Παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας έκοψε την καθιερωμένη ετήσια πίτα του, ενώ συνδυάστηκε με τα γενέθλια του περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού. Στην κοπή πίτας παρών ήταν και ο περιφερειακός σύμβουλος π. Ρίζος Κομήτσας που έκανε την πρώτη του εμφάνιση μετά την χειροτονία του. «Θα δούμε στην πορεία τι...
30 Ιανουαρίου, 2020 - 14:44
Τελευταία ενημέρωση: 30/01/2020 - 20:02

Λάρισα: Ένας Ιερέας στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Διαδώστε:
Λάρισα: Ένας Ιερέας στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας έκοψε την καθιερωμένη ετήσια πίτα του, ενώ συνδυάστηκε με τα γενέθλια του περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού.

Στην κοπή πίτας παρών ήταν και ο περιφερειακός σύμβουλος π. Ρίζος Κομήτσας που έκανε την πρώτη του εμφάνιση μετά την χειροτονία του.

«Θα δούμε στην πορεία τι θα γίνει με το ασυμβίβαστο γιατί μπορεί να είμαι ιερέας αλλά δεν σημαίνει ότι δεν είμαι και ενεργός πολίτης» δήλωσε ο Ρίζος Κομήτσας.

Όλο το περιφερειακό συμβούλιο τον χειροκρότησε και αναφώνησε «Άξιος».

 

Πηγή: tinealarissa.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων