30/08/2021 30/08/2021 Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα ψάλλεται κάθε απόγευμα στις 8:00 μ.μ. Ιερά Παράκληση στον Τίμιο και Ζωοποιό Σταυρό του Κυρίου, στο Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Βησσαρίωνος, στην πλατεία Λαού στη Λάρισα, από την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου. Οι ακολουθίες αυτές γίνονται για την προσμονή της μεγάλης εορτής της...
30 Αυγούστου, 2021 - 19:01
Τελευταία ενημέρωση: 30/08/2021 - 17:49

Λάρισα: Ξεκινούν οι Παρακλήσεις του Τιμίου Και Ζωοποιού Σταυρού

Διαδώστε:
Λάρισα: Ξεκινούν οι Παρακλήσεις του Τιμίου Και Ζωοποιού Σταυρού

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα ψάλλεται κάθε απόγευμα στις 8:00 μ.μ. Ιερά Παράκληση στον Τίμιο και Ζωοποιό Σταυρό του Κυρίου, στο Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Βησσαρίωνος, στην πλατεία Λαού στη Λάρισα, από την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου.

Οι ακολουθίες αυτές γίνονται για την προσμονή της μεγάλης εορτής της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού καθώς και στο πλαίσιο του εορτασμού της μνήμης του Αγίου Βησσαρίωνος, Αρχιεπισκόπου Λαρίσης, του θαυματουργού, στις 15 Σεπτεμβρίου.

Επίσης, το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στις 8:00 μ.μ. θα ψαλλούν οι Χαιρετισμοί του Τιμίου Σταυρού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων