22/11/2021 22/11/2021 Εκδηλώσεις για τον Εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων πραγματοποιήθηκαν στη Λάρισα. Το πρωί της Κυριακής τελέστηκε Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου, ενώ ακολούθησε ομιλία από την κα Σοφία Κουτσιανοπούλου, Δ/ντρια του 22ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας. Στη συνέχεια τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο...
22 Νοεμβρίου, 2021 - 17:14
Τελευταία ενημέρωση: 22/11/2021 - 16:46

ΛΑΡΙΣΑ: Ο Σεβασμιώτατος στο Ηρώο της πόλης

Διαδώστε:
ΛΑΡΙΣΑ: Ο Σεβασμιώτατος στο Ηρώο της πόλης

Εκδηλώσεις για τον Εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων πραγματοποιήθηκαν στη Λάρισα.

Το πρωί της Κυριακής τελέστηκε Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου, ενώ ακολούθησε ομιλία από την κα Σοφία Κουτσιανοπούλου, Δ/ντρια του 22ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας.

Στη συνέχεια τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της πόλης και κατάθεση στεφάνων από τις Ανώτατες Πολιτικές και Στρατιωτικές Αρχές, πολιτικά κόμματα, συλλόγους καθώς και εκπροσώπους Νομικών Προσώπων και Φορέων.

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων