20/10/2020 20/10/2020 Στον Ιερό Ναό των Αγίων ενδόξων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, στη συνοικία της Νεάπολης, στη Λάρισα τέλεσε την επίσημη δοξολογία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος για την εορτή της Αστυνομίας , η οποία τίμησε μεγαλοπρεπώς τον προστάτη της, Άγιο Αρτέμιο. Σύσσωμη η ηγεσία της Περιφερειακής Διευθύνσεως Θεσσαλίας αλλά και της Αστυνομικής Διευθύνσεως...
20 Οκτωβρίου, 2020 - 19:45
Τελευταία ενημέρωση: 20/10/2020 - 18:56

ΛΑΡΙΣΑ: Οι αστυνομικοί τίμησαν τον Άγιο Αρτέμιο

Διαδώστε:
ΛΑΡΙΣΑ: Οι αστυνομικοί τίμησαν τον Άγιο Αρτέμιο

Στον Ιερό Ναό των Αγίων ενδόξων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, στη συνοικία της Νεάπολης, στη Λάρισα τέλεσε την επίσημη δοξολογία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος για την εορτή της Αστυνομίας , η οποία τίμησε μεγαλοπρεπώς τον προστάτη της, Άγιο Αρτέμιο.

Σύσσωμη η ηγεσία της Περιφερειακής Διευθύνσεως Θεσσαλίας αλλά και της Αστυνομικής Διευθύνσεως Λαρίσης προσήλθαν στον Ιερό Ναό προκειμένου να πανηγυρίσουν και να εορτάσουν τον Άγιο, στον οποίο καθημερινά καταφεύγουν για να ζητήσουν τη μεσιτεία του.

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων