29/06/2021 29/06/2021 Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Λαρίσης τέλεσε το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Στο κήρυγμα του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην Ευαγγελική περικοπή της ημέρας, η οποία κάνει ιδιαίτερη αναφορά στον Απόστολο Πέτρο και την ομολογία της πίστεως εν Πνεύματι Αγίω. Προ της απολύσεως,...
29 Ιουνίου, 2021 - 19:00
Τελευταία ενημέρωση: 29/06/2021 - 18:28

ΛΑΡΙΣΑ: Οι Των Αποστόλων Πρωτόθρονοι

Διαδώστε:
ΛΑΡΙΣΑ: Οι Των Αποστόλων Πρωτόθρονοι

Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Λαρίσης τέλεσε το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Στο κήρυγμα του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην Ευαγγελική περικοπή της ημέρας, η οποία κάνει ιδιαίτερη αναφορά στον Απόστολο Πέτρο και την ομολογία της πίστεως εν Πνεύματι Αγίω.

Προ της απολύσεως, ο Ποιμενάρχης χειροθέτησε με το οφφίκιο του Οικονόμου τους Αιδεσιμωτάτους πρεσβυτέρους π. Κωνσταντίνο Καλαβριώτη και π. Ευάγγελο Παπαδημητρίου.

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων