02/10/2023 02/10/2023 Μετά τις 16 πρώτες έφτασαν σήμερα Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023, στην Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, επιπλέον 18 παλέτες με εμφιαλωμένο νερό για τους πλημμυροπαθείς αδερφούς της Θεσσαλίας από τους επαγγελματίες και ιδιώτες της περιοχής Ζαχάρως, συμπατριώτες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου. Όπως δήλωσε ο Σεβασμιώτατος “για πολλοστή φορά έφτασε βοήθεια από...
02 Οκτωβρίου, 2023 - 18:15
Τελευταία ενημέρωση: 02/10/2023 - 17:41

Λάρισα: Παλέτες με εμφιαλωμένα νερά από τη Ζαχάρω Ηλείας

Διαδώστε:
Λάρισα: Παλέτες με εμφιαλωμένα νερά από τη Ζαχάρω Ηλείας

Μετά τις 16 πρώτες έφτασαν σήμερα Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023, στην Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, επιπλέον 18 παλέτες με εμφιαλωμένο νερό για τους πλημμυροπαθείς αδερφούς της Θεσσαλίας από τους επαγγελματίες και ιδιώτες της περιοχής Ζαχάρως, συμπατριώτες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου.

Όπως δήλωσε ο Σεβασμιώτατος “για πολλοστή φορά έφτασε βοήθεια από τον νομό Ηλείας κάτι το οποίο μας κάνει να εκφράσουμε ευγνώμονες ευχαριστίες προς τον λαό της Ηλείας γενικά, προς τους κατοίκους της περιοχής Ζαχάρως ειδικά, καθώς και προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ηλείας και Ωλένης κ. Αθανάσιο, οι οποίοι όλοι με ποικίλους τρόπους εκδήλωσαν την αγάπη τους, τη συμπάθειά τους και τη μέριμνά τους. Θερμές ευχαριστίες και πολλές ευχές για την κατα Θεό προκοπή όλων”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων