12/05/2022 12/05/2022 Τρισάγιο τελέστηκε σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα του Νοσηλευτή, στη μνήμη της προϊσταμένης του Ουρολογικού Τμήματος Αναστασίας Παρασκευούδη, που έφυγε από τη ζωή τον Δεκέμβριο του 2020 μετά από μάχη με τον κορωνοϊό, σε ηλικία μόλις 57 ετών. Η ακολουθία πραγματοποιήθηκε στο παρεκκλήσι των Αγίων Αναργύρων και συγκεκριμένα στον αύλειο χώρο του Κουτλιμπάνειου και Τριανταφύλλειου Γενικού Νοσοκομείου...
12 Μαΐου, 2022 - 21:22

Λάρισα: Τρισάγιο για την προϊσταμένη του ουρολογικού τμήματος του ΓΝΛ

Διαδώστε:
Λάρισα: Τρισάγιο για την προϊσταμένη του ουρολογικού τμήματος του ΓΝΛ

Τρισάγιο τελέστηκε σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα του Νοσηλευτή, στη μνήμη της προϊσταμένης του Ουρολογικού Τμήματος Αναστασίας Παρασκευούδη, που έφυγε από τη ζωή τον Δεκέμβριο του 2020 μετά από μάχη με τον κορωνοϊό, σε ηλικία μόλις 57 ετών.

Η ακολουθία πραγματοποιήθηκε στο παρεκκλήσι των Αγίων Αναργύρων και συγκεκριμένα στον αύλειο χώρο του Κουτλιμπάνειου και Τριανταφύλλειου Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου.

Παρόντες στο τρισάγιο ήταν η οικογένειά της, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνος Αγοραστός, ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, εκπρόσωποι των Αρχών, ο Υποδιοικητής της 5ης ΥΠΕ, η Διοίκηση του Νοσοκομείου, καθώς και οι συνάδελφοι της Αναστασίας Παρασκευούδη, της οποίας το όνομα δόθηκε στην Ουρολογική Κλινική τιμής ένεκεν.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων