02/04/2024 02/04/2024 Στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Ριζομύλου, χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, την Κυριακή Β´ Εβδομάδος των Νηστειών, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία μας εορτάζει τον Άγιο Γρηγόριο τον Παλαμά Αρχιεπίσκοπο Θεσσαλονίκης. Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του τόνισε αναφερόμενος στην ευαγγελική περικοπή πως...
02 Απριλίου, 2024 - 12:02
Τελευταία ενημέρωση: 02/04/2024 - 11:47

Λαρίσης Ιερώνυμος: Αν θέλουμε να κάνουμε την κοινωνία μας, κοινωνία ακμής, πρέπει να αναπτύξουμε αγαπητικό ενδιαφέρον

Διαδώστε:
Λαρίσης Ιερώνυμος: Αν θέλουμε να κάνουμε την κοινωνία μας, κοινωνία ακμής, πρέπει να αναπτύξουμε αγαπητικό ενδιαφέρον

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Ριζομύλου, χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, την Κυριακή Β´ Εβδομάδος των Νηστειών, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία μας εορτάζει τον Άγιο Γρηγόριο τον Παλαμά Αρχιεπίσκοπο Θεσσαλονίκης.

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του τόνισε αναφερόμενος στην ευαγγελική περικοπή πως όπως οι φίλοι βοήθησαν τον παραλυτικό να φτάσει μπροστά στον Χριστό και να γευτεί το θαύμα χωρίς να ζητήσουν τίποτα για τον εαυτό τους, έτσι και εμείς αν θέλουμε να κάνουμε την κοινωνία μας, κοινωνία ακμής, παραδείσια κοινωνία, πρέπει να αναπτύξουμε αγαπητικό ενδιαφέρον ο ένας για τον άλλον.

Ευχήθηκε δε πλούσια την ευλογία του Αγίου Θεού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων