08/01/2024 08/01/2024 Στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Τυρνάβου χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Ο Σεβασμιώτατος κ. Ιερώνυμος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στον έπαινο του Χριστού προς τον Τίμιο Πρόδρομο και αναρωτήθηκε, αν ο Θεός επαινεί τον άνθρωπο απονέμοντας τόσο σεβασμό, εμείς αναμεταξύ μας πόσο πρέπει...
08 Ιανουαρίου, 2024 - 10:09
Τελευταία ενημέρωση: 08/01/2024 - 9:37

Λαρίσης Ιερώνυμος: Ο Τίμιος Πρόδρομος να πρεσβεύει στον επιφανέντα Κύριο

Διαδώστε:
Λαρίσης Ιερώνυμος: Ο Τίμιος Πρόδρομος να πρεσβεύει στον επιφανέντα Κύριο

Στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Τυρνάβου χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Ιερώνυμος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στον έπαινο του Χριστού προς τον Τίμιο Πρόδρομο και αναρωτήθηκε, αν ο Θεός επαινεί τον άνθρωπο απονέμοντας τόσο σεβασμό, εμείς αναμεταξύ μας πόσο πρέπει να τιμούμε ο ένας τον άλλον και να κινούμαστε με όρους αγάπης και αναγνώρισης της αξίας του άλλου.

Ευχήθηκε δε ο Τίμιος Πρόδρομος να πρεσβεύει στον επιφανέντα Κύριο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων