20/01/2024 20/01/2024 Στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίου Ευθυμίου Συκουρίου χοροστάτησε στον πανηγυρικό Εσπερινό ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Στο κήρυγμά του, ο σεπτός Ποιμενάρχης αναφέρθηκε στην οσιακή βιοτή του εορτάζοντος Αγίου, ενώ τόνισε πως η Εκκλησία μας έχει παρακαταθήκες αιώνιες κι όποιος τις αψηφά δεν κάνει κακό στην Εκκλησία, αλλά στην κοινωνία, η οποία...
20 Ιανουαρίου, 2024 - 16:39
Τελευταία ενημέρωση: 20/01/2024 - 16:18

Λαρίσης Ιερώνυμος: Όποιος αψηφά τις παρακαταθήκες της Εκκλησίας κάνει κακό στην κοινωνία

Διαδώστε:
Λαρίσης Ιερώνυμος: Όποιος αψηφά τις παρακαταθήκες της Εκκλησίας κάνει κακό στην κοινωνία

Στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίου Ευθυμίου Συκουρίου χοροστάτησε στον πανηγυρικό Εσπερινό ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Στο κήρυγμά του, ο σεπτός Ποιμενάρχης αναφέρθηκε στην οσιακή βιοτή του εορτάζοντος Αγίου, ενώ τόνισε πως η Εκκλησία μας έχει παρακαταθήκες αιώνιες κι όποιος τις αψηφά δεν κάνει κακό στην Εκκλησία, αλλά στην κοινωνία, η οποία είναι αυτή που βλάπτεται και κατεδαφίζεται.

Προ της απολύσεως, συνεχάρη τον Αρχιερατικό Επίτροπο Συκουρίου Πρωτοπρ. κ. Γεώργιο Μπουρδούβαλη για τον ζήλο με τον οποίο συνεχίζει να εργάζεται μέσα στην αγία μας Εκκλησία, ενώ ευχήθηκε στον Δήμαρχο Τεμπών κ. Γεώργιο Μανώλη, στους Δημοτικούς συμβούλους και σε όλους τους πιστούς να έχουν την ευλογία του Αγίου στη ζωή τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων