18/03/2021 18/03/2021 Την πρώτη απογευματινή Προηγιασμένη της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής για φέτος, τέλεσε την Τετάρτη, 17 Μαρτίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας Λαρίσης. Κατά την ώρα του κηρύγματος της Θείας Λειτουργίας, η οποία μεταδόθηκε από τον ραδιοφωνικό σταθμό της μητροπόλεώς, ο Σεβασμιώτατος έκανε αναφορά στην Προηγιασμένη...
18 Μαρτίου, 2021 - 17:14
Τελευταία ενημέρωση: 18/03/2021 - 18:06

Λαρίσης Ιερώνυμος: “Τον Χριστό δεν μπορεί να μας τον διώξει κανείς”

Διαδώστε:
Λαρίσης Ιερώνυμος: “Τον Χριστό δεν μπορεί να μας τον διώξει κανείς”

Την πρώτη απογευματινή Προηγιασμένη της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής για φέτος, τέλεσε την Τετάρτη, 17 Μαρτίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας Λαρίσης.

Κατά την ώρα του κηρύγματος της Θείας Λειτουργίας, η οποία μεταδόθηκε από τον ραδιοφωνικό σταθμό της μητροπόλεώς, ο Σεβασμιώτατος έκανε αναφορά στην Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία και εξήγησε τον σκοπό της, ο οποίος δεν ήταν άλλος από τον πόθο των χριστιανών να κοινωνούν τέσσερις φορές την εβδομάδα.

Τόνισε δε πώς τον Χριστό δεν μπορεί να μας τον διώξει κανείς από την καρδιά μας, ούτε ανθρώπινα μέτρα, ούτε περιορισμοί, ούτε εγωισμοί, ούτε τίποτα, παρά μόνο η αμαρτία μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων