25/10/2021 25/10/2021 Στον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Λαρίσης χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος την Κυριακή 24 Οκτωβρίου. Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην ιδιοτέλεια που δεν ξέρει να προκρίνει το πνευματικό συμφέρον. Προ της απολύσεως ο Σεβασμιώτατος τέλεσε μνημόσυνο εις μνήμην του...
25 Οκτωβρίου, 2021 - 20:31
Τελευταία ενημέρωση: 25/10/2021 - 19:36

Λαρίσης: Μνημόσυνο στη μνήμη του Κωνσταντίνου Κατσίφα

Διαδώστε:
Λαρίσης: Μνημόσυνο στη μνήμη του Κωνσταντίνου Κατσίφα

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Λαρίσης χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος την Κυριακή 24 Οκτωβρίου. Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην ιδιοτέλεια που δεν ξέρει να προκρίνει το πνευματικό συμφέρον. Προ της απολύσεως ο Σεβασμιώτατος τέλεσε μνημόσυνο εις μνήμην του Βορειοηπειρώτη αδερφού Κωνσταντίνου Κατσίφα, τη διοργάνωση του οποίου επεμελήθη ο Σύνδεσμος Βορειοηπειρωτών Θεσσαλίας “Ο Πύρρος”.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους ιερείς του Ναού π. Νικόδημο, π. Γεώργιο και π. Αθανάσιο για το άοκνο ενδιαφέρον για την ενορία και τις δραστηριότητές της καθώς επίσης συνεχάρη τον Πρωτοψάλτη κ. Φώτιο Κερμελίδη και τον Λαμπαδάριο κ. Δημήτριο Κολλάτο για την άριστη απόδοση των ψαλλομένων της ημέρας.

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων