17/11/2023 17/11/2023 Με πολλή χαρά και πατρική αγάπη, υποδέχτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης κ. Ιερώνυμος, στο Επισκοπείο, τους μαθητές των τριών τμημάτων της Δ΄ τάξης του 19ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, οι οποίοι τον επισκέφθηκαν στο πλαίσιο του μαθήματος των Θρησκευτικών και καλλιέργειας της αρετής της αλληλεγγύης. Τους μαθητές συνόδευαν η Διευθύντρια του Σχολείου κ. Δαρδακούλη Χρυσούλα, ο...
17 Νοεμβρίου, 2023 - 11:46
Τελευταία ενημέρωση: 17/11/2023 - 11:47

Μάθημα Θρησκευτικών στο Επισκοπείο της Λάρισας για τους μαθητές Δ’ Τάξης του 19ου Δημοτικού Σχολείου

Διαδώστε:
Μάθημα Θρησκευτικών στο Επισκοπείο της Λάρισας για τους μαθητές Δ’ Τάξης του 19ου Δημοτικού Σχολείου

Με πολλή χαρά και πατρική αγάπη, υποδέχτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης κ. Ιερώνυμος, στο Επισκοπείο, τους μαθητές των τριών τμημάτων της Δ΄ τάξης του 19ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, οι οποίοι τον επισκέφθηκαν στο πλαίσιο του μαθήματος των Θρησκευτικών και καλλιέργειας της αρετής της αλληλεγγύης.

Τους μαθητές συνόδευαν η Διευθύντρια του Σχολείου κ. Δαρδακούλη Χρυσούλα, ο Υποδιευθυντής κ. Αγγελάκης Γεώργιος και οι δάσκαλοι των τάξεων κ.κ. Μαρούδα Θεονίτσα, Οικονόμου Κατερίνα, Γεωργίου Γεώργιος.

Τα παιδιά φιλοξενήθηκαν στους χώρους του Επιουσίου, όπου δέχτηκαν κεράσματα από τους Πατέρες της Ιεράς Μητρόπολης. Ο Σεβασμιώτατος ξενάγησε τους μαθητές στους χώρους που προετοιμάζονται και παρασκευάζονται τα συσσίτια.

Είχαν δε, την ευκαιρία, να συμμετέχουν ζωντανά, με ενθουσιασμό στο ραδιοφωνικό σταθμό της Ιεράς Μητρόπολης “Αχιλλίου Φωνή”.

Στην αίθουσα θρόνου των γραφείων της Ιεράς Μητρόπολης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ιερώνυμος μίλησε για την Εκκλησία και το έργο της, ενώ αναφέρθηκε και στην ιστορία της τοπικής Εκκλησίας από την εποχή του Αγίου Αχιλλίου έως και τις ημέρες μας. Τα παιδιά υπέβαλαν ερωτήσεις στον Σεβασμιώτατο και ακολούθησε μια δημιουργική συζήτηση.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Ιερώνυμος, πρόσφερε στους μαθητές ως ευλογία, εικονίτσες και γλυκίσματα και τα παιδιά αποχώρησαν για παιχνίδι στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού της Αγίας Τριάδας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων