14/12/2019 14/12/2019 Οι μικροί μαθητές της πέμπτης τάξης του Δημοτικού Σχολείου των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων «Καραβάνα» επισκέφθηκαν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο στο Επισκοπείο. Ο Ποιμενάρχης συνομίλησε με τα παιδιά, απήντησε στις ερωτήσεις τους και μοίρασε ευλογίες τόσο στις δασκάλες τους, όσο και στους μαθητές, οι οποίοι τραγούδησαν και τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα. Ακολούθως ξεναγήθηκαν στους...
14 Δεκεμβρίου, 2019 - 14:42
Τελευταία ενημέρωση: 14/12/2019 - 14:54

Μαθητές Δημοτικού Σχολείου επισκέφθηκαν τον Μητροπολίτη Λαρίσης

Διαδώστε:
Μαθητές Δημοτικού Σχολείου επισκέφθηκαν τον Μητροπολίτη Λαρίσης

Οι μικροί μαθητές της πέμπτης τάξης του Δημοτικού Σχολείου των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων «Καραβάνα» επισκέφθηκαν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο στο Επισκοπείο.

Ο Ποιμενάρχης συνομίλησε με τα παιδιά, απήντησε στις ερωτήσεις τους και μοίρασε ευλογίες τόσο στις δασκάλες τους, όσο και στους μαθητές, οι οποίοι τραγούδησαν και τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα.

Ακολούθως ξεναγήθηκαν στους χώρους της Μητροπόλεως, στο Ραδιοφωνικό Σταθμό, ενώ στον «Επιούσιο» προσέφεραν τρόφιμα για τους ενδεείς συνανθρώπους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων