03/09/2021 03/09/2021 Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου, από το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021 και κάθε Σάββατο στις 19:00 (η ώρα θα αλλάζει σύμφωνα με το τυπικό της Εκκλησίας) θα τελείται στο Επισκοπικό Ιερό Παρεκκλήσιο των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης, το οποίο βρίσκεται εντός του Επισκοπείου Λαρίσης, ο Αναστάσιμος Εσπερινός του...
03 Σεπτεμβρίου, 2021 - 21:41
Τελευταία ενημέρωση: 03/09/2021 - 21:17

Μαθητές της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής τα Σάββατα στο Επισκοπικό Παρεκκλήσι

Διαδώστε:
Μαθητές της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής τα Σάββατα στο Επισκοπικό Παρεκκλήσι

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου, από το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021 και κάθε Σάββατο στις 19:00 (η ώρα θα αλλάζει σύμφωνα με το τυπικό της Εκκλησίας) θα τελείται στο Επισκοπικό Ιερό Παρεκκλήσιο των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης, το οποίο βρίσκεται εντός του Επισκοπείου Λαρίσης, ο Αναστάσιμος Εσπερινός του Σαββάτου στον οποίο θα ψάλλουν οι μαθητές της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής «Ο Άγιος Αχίλλιος» της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου.

Ο εσπερινός θα αναμεταδίδεται ζωντανά μέσω του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς μας Μητροπόλεως στη ραδιοσυχνότητα 96,3 FM. Το Ιερό Παρεκκλήσιο θα είναι ανοιχτό για όσους θέλουν να συμμετάσχουν, δια ζώσης, στην Ακολουθία, ακολουθώντας πιστά τα υγειονομικά μέτρα κατά τις διασποράς του covid-19.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων