04/05/2019 04/05/2019 Με λαμπρότητα τελέστηκε η Θεία Λειτουργία για την εορτή της Ζωοδόχου Πηγής στον ομώνυμο ναό της πόλεως Λαρίσης, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου. Πλήθη πιστών προσήλθαν προκειμένου να προσκυνήσουν την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας μας, ενώ σήμερα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η μεγαλειώδης λιτανεία στους κεντρικούς δρόμους της ενορίας, προεξάρχοντος του...
04 Μαΐου, 2019 - 22:45
Τελευταία ενημέρωση: 04/05/2019 - 22:36

Με λαμπρότητα η εορτή της Ζωοδόχου Πηγής στη Λάρισα

Διαδώστε:
Με λαμπρότητα η εορτή της Ζωοδόχου Πηγής στη Λάρισα

Με λαμπρότητα τελέστηκε η Θεία Λειτουργία για την εορτή της Ζωοδόχου Πηγής στον ομώνυμο ναό της πόλεως Λαρίσης, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου. Πλήθη πιστών προσήλθαν προκειμένου να προσκυνήσουν την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας μας, ενώ σήμερα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η μεγαλειώδης λιτανεία στους κεντρικούς δρόμους της ενορίας, προεξάρχοντος του σεπτού μας Ποιμενάρχου. Παρών στη Θεία Λειτουργία και ο επρτάζων Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λαρίσης κ. Ζήσης Μπρούζας και πολλοί άρχοντες του τόπου μας. Προ της απολύσεως, ο κ. Ιερώνυμος χειροθέτησε στον βαθμό του Αναγνώστου, ένα νέο παιδί που διακονεί στο Ιερό Βήμα και στο Αναλόγιο της ενορίας, τον Τηλέμαχο Σταύρου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων