15/04/2021 15/04/2021 Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Alzheimer. Ο υπεύθυνος Καθηγητής Νευρολογίας κ. Ευθύμιος Δαρδιώτης ξενάγησε τον Σεβασμιώτατο στους χώρους του Κέντρου Φροντίδας. Ο Σεβασμιώτατος στον σύντομο χαιρετισμό του εξέφρασε τον θαυμασμό του και συνεχάρη το προσωπικό για την άριστη οργάνωση και λειτουργία του κέντρου, το οποίο σκοπό...
15 Απριλίου, 2021 - 12:43
Τελευταία ενημέρωση: 15/04/2021 - 11:52

Με την ευχή να βρεθεί το φάρμακο για το Alzheimer

Διαδώστε:
Με την ευχή να βρεθεί το φάρμακο για το Alzheimer

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Alzheimer.

Ο υπεύθυνος Καθηγητής Νευρολογίας κ. Ευθύμιος Δαρδιώτης ξενάγησε τον Σεβασμιώτατο στους χώρους του Κέντρου Φροντίδας.

Ο Σεβασμιώτατος στον σύντομο χαιρετισμό του εξέφρασε τον θαυμασμό του και συνεχάρη το προσωπικό για την άριστη οργάνωση και λειτουργία του κέντρου, το οποίο σκοπό έχει να βοηθήσει τον δοκιμαζόμενο άνθρωπο και να απαλύνει τον ανθρώπινο πόνο του ασθενούς, αλλά και να επιστηρίξει τους φροντιστές αυτού, σε μια εποχή που η νόσος του Alzheimer εμφανίζει μεγάλα ποσοστά ύπαρξης, ενώ τέλος ευχήθηκε να βοηθήσει ο Άγιος Θεός να βρεθεί σύντομα το φαρμακευτικό σκεύασμα και να εξαληφθεί η ασθένεια.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων