13/04/2023 13/04/2023 Στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Συκουρίου τέλεσε τον Εσπερινό και την Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου, σήμερα Μεγάλη Πέμπτη, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στην ιερότητα του Μυστηρίου της Θείας Ευχαριστίας ως του πιο πολύτιμου που έχει η Εκκλησία για τον άνθρωπο. Γι’...
13 Απριλίου, 2023 - 20:15
Τελευταία ενημέρωση: 13/04/2023 - 20:03

Μεγάλη Πέμπτη στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Συκουρίου

Διαδώστε:
Μεγάλη Πέμπτη στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Συκουρίου

Στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Συκουρίου τέλεσε τον Εσπερινό και την Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου, σήμερα Μεγάλη Πέμπτη, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στην ιερότητα του Μυστηρίου της Θείας Ευχαριστίας ως του πιο πολύτιμου που έχει η Εκκλησία για τον άνθρωπο. Γι’ αυτό είναι μεγάλη η ευθύνη όσων προσέρχονται να κοινωνήσουν να το κάνουν συνειδητά και υπεύθυνα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων