01/10/2019 01/10/2019 Στον πανηγυρικό Εσπερινό, για την εορτή της Παναγίας της Γοργοϋπηκόου, χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Αμπελώνος. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως: Πλήθος κόσμου προσήλθε στη δεύτερη ενορία της ιστορικής κωμοπόλεως προκειμένου να προσκυνήσει την Εικόνα της Παναγίας και να καταθέσει ευλαβικά τα...
01 Οκτωβρίου, 2019 - 18:04
Τελευταία ενημέρωση: 01/10/2019 - 18:55

“H Παναγία μας ελάχιστες στιγμές μίλησε κατά τον επίγειο βίο της”

Διαδώστε:
“H Παναγία μας ελάχιστες στιγμές μίλησε κατά τον επίγειο βίο της”

Στον πανηγυρικό Εσπερινό, για την εορτή της Παναγίας της Γοργοϋπηκόου, χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Αμπελώνος.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως:

Πλήθος κόσμου προσήλθε στη δεύτερη ενορία της ιστορικής κωμοπόλεως προκειμένου να προσκυνήσει την Εικόνα της Παναγίας και να καταθέσει ευλαβικά τα αιτήματα του προς την Μητέρα όλου του κόσμου. Στο κήρυγμα του ο σεπτός μας Ποιμενάρχης μίλησε για την σιωπή της Παναγίας και πώς εμείς οφείλουμε να την μιμηθούμε ακόμη και σ’ αυτή την εσωτερική ησυχία που την διέκρινε.

Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα θαυμαστά γεγονότα της ζωής της, τονίζοντας ιδιαίτερα ότι η Παναγία μας ελάχιστες στιγμές μίλησε κατά τον επίγειο βίο της, ενώ τώρα προσμένει όλους εμάς, τα παιδιά της, να προσευχόμασθε και να την παρακαλούμε ώστε να μεσιτεύει στον Υιό της και ως Γοργοϋπήκοος που είναι, να σπεύδει να μεταφέρνει τα αιτήματα μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων