06/03/2020 06/03/2020 Στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος και τέλεσε το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου, συμπαραστατούμενος από τους ιερείς των όμορων ενοριών. Ο Σεβασμιώτατος, στη σύντομη προσλαλιά του, τόνισε την σπουδαιότητα του Μυστηρίου, μίλησε για την αξία της περιόδου της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής και κάλεσε όλους τους...
06 Μαρτίου, 2020 - 13:56

Μητρ. Λαρίσης: “Να καταφύγετε στο πετραχήλι του πνευματικού”

Διαδώστε:
Μητρ. Λαρίσης: “Να καταφύγετε στο πετραχήλι του πνευματικού”

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος και τέλεσε το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου, συμπαραστατούμενος από τους ιερείς των όμορων ενοριών.

Ο Σεβασμιώτατος, στη σύντομη προσλαλιά του, τόνισε την σπουδαιότητα του Μυστηρίου, μίλησε για την αξία της περιόδου της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής και κάλεσε όλους τους πιστούς να καταφύγουν στο πετραχήλι του Πνευματικού προκειμένου να καθαριστούν από τις αμαρτίες και να προσέλθουν στο Άγιο Ποτήριο με καθαρή ψυχή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων