13/01/2020 13/01/2020 Στον Ιερό Ναό Προφήτου Ηλιού Λαρίσης λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος την Κυριακή μετά τα Φώτα. Στο κήρυγμα του ο Ποιμενάρχης ανέλυσε το Αποστολικό Ανάγνωσμα της ημέρας, σταθείς ιδιαίτερα στο σημείο όπου ο Απόστολος Παύλος, απευθυνόμενος στους Εφεσίους, τους τονίζει την σημασία της ενότητας, την οποία δίνει μόνο η πίστη και...
13 Ιανουαρίου, 2020 - 13:47
Τελευταία ενημέρωση: 13/01/2020 - 12:28

Μητρ. Λαρίσης: “Χωρίς την ενότητα δεν επέρχεται η ωριμότητα”

Διαδώστε:
Μητρ. Λαρίσης: “Χωρίς την ενότητα δεν επέρχεται η ωριμότητα”

Στον Ιερό Ναό Προφήτου Ηλιού Λαρίσης λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος την Κυριακή μετά τα Φώτα.

Στο κήρυγμα του ο Ποιμενάρχης ανέλυσε το Αποστολικό Ανάγνωσμα της ημέρας, σταθείς ιδιαίτερα στο σημείο όπου ο Απόστολος Παύλος, απευθυνόμενος στους Εφεσίους, τους τονίζει την σημασία της ενότητας, την οποία δίνει μόνο η πίστη και η βαθιά γνώση του Υιού του Θεού, κάνοντας μας ώριμους και οδηγώντας μας στην τελειότητα που μέτρο της είναι ο Χριστός.

Χωρίς την ενότητα, τόνισε ο Σεβασμιώτατος, δεν επέρχεται η ωριμότητα, αλλά ούτε και η τελειότητα σε οποιαδήποτε κοινωνική, οικογενειακή και διαπροσωπική πραγματικότητα, γι’ αυτό οφείλουμε ως άνθρωποι να ξαναβρούμε την σχέση μας με τον Χριστό.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων