30/07/2022 30/07/2022 «Από δω και πέρα το πρόγραμμα της Κυριακής θα περιέχει: το πρωί εκκλησία, μετά καφέ, άντε και φαγητό, και μετά στο γήπεδο». Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος έδωσε τον παλμό στους φιλάθλους της ΑΕΛ, που παραβρέθηκαν στην τέλεση του αγιασμού, στην πρώτη προπόνηση της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο. «Αν θέλετε...
30 Ιουλίου, 2022 - 12:23

Μητροπολίτης Λαρίσης: «Κυριακή πρωί εκκλησία και το μεσημέρι, γήπεδο!»

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Λαρίσης: «Κυριακή πρωί εκκλησία και το μεσημέρι, γήπεδο!»

«Από δω και πέρα το πρόγραμμα της Κυριακής θα περιέχει: το πρωί εκκλησία, μετά καφέ, άντε και φαγητό, και μετά στο γήπεδο». Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος έδωσε τον παλμό στους φιλάθλους της ΑΕΛ, που παραβρέθηκαν στην τέλεση του αγιασμού, στην πρώτη προπόνηση της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο.

«Αν θέλετε να έρχομαι στο γήπεδο, θα προσέχετε. Εγώ θα έρχομαι και θα προσεύχομαι, να μην έχουν κανένα ατύχημα οι παίκτες μας και να είναι γεροί, για να παίζουν γερά, αλλά κι εσείς θα πρέπει να είστε προσεκτικοί», είπε απευθυνόμενος στους οπαδούς ο Σεβασμιώτατος, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε.

«Δεν εύχομαι καλό πρωτάθλημα, αλλά καλά πρωταθλήματα! Θα πρέπει εμείς από εδώ να ξεκινήσουμε την αναμόρφωση του ελληνικού ποδοσφαίρου χωρίς ύβρεις […]. Θα επιστρέψουμε όλοι εδώ, που είναι το σπίτι όλων μας…», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος.

Παρακολουθήστε το βίντεο:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων