23/06/2023 23/06/2023 Ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, παρευρισκόμενος στο Τρισάγιο που τέλεσε ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος στον τόπο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, προέβη σε σχετικές δηλώσεις. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι είναι μεγάλη ευλογία και τιμή η έλευση του Παναγιωτάτου. “Είναι μεγάλη ευλογία που ήρθε ο Παναγιώτατος στο τόπο του δυστυχήματος στα Τέμπη για να...
23 Ιουνίου, 2023 - 14:20
Τελευταία ενημέρωση: 23/06/2023 - 14:24

Μητροπολίτης Λαρίσης: Μεγάλη ευλογία και τιμή η έλευση του Οικουμενικού Πατριάρχη στον τόπο του δυστυχήματος στα Τέμπη

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Λαρίσης: Μεγάλη ευλογία και τιμή η έλευση του Οικουμενικού Πατριάρχη στον τόπο του δυστυχήματος στα Τέμπη

Ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, παρευρισκόμενος στο Τρισάγιο που τέλεσε ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος στον τόπο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, προέβη σε σχετικές δηλώσεις. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι είναι μεγάλη ευλογία και τιμή η έλευση του Παναγιωτάτου.

“Είναι μεγάλη ευλογία που ήρθε ο Παναγιώτατος στο τόπο του δυστυχήματος στα Τέμπη για να συμμεριστεί σε αυτό το οποίο έγινε εδώ και να εκφράσει, και τη δική του θλίψη, να προσθέσει τη δική του λύπη στον θρήνο των συγγενών των θυμάτων”, είπε στην αρχή των δηλώσεών του ο Σεβασμιώτατος, και πρόσθεσε:

“Από εκεί και μετά έρχεται για να ευλογήσει τον τόπο και να παρακαλέσει τον Άγιο Θεό ώστε να μην έχουμε στο μέλλον τέτοια παρόμοια ατυχήματα”.

“Η παρουσία του μας τιμά”, τόνισε.

“Βεβαίως ο Παναγιώτατος ήταν εδώ για να συγχαρεί τις υπηρεσίες τις οποίες μέσα σε ένα τέταρτο ήταν όλοι εδώ, διασώστες, πυροσβέστες, υγειονομικοί οι οποίοι έσπευσαν γρήγορα και να μειώσουν τον αριθμό των θυμάτων όσο μπορούσαν και να ανταποκριθούν γρήγορα”, επεσήμανε.

“Ευχαριστούμε τον Παναγιώτατο, αιωνία η μνήμη των θυμάτων, ο Θεός να παρηγορεί τους συγγενείς, και πολλά συγχαρητήρια σε όσους είτε ήταν εδώ εκείνες τις ημέρες του δυστυχήματος είτε στα νοσοκομεία έκαναν αυτό που έπρεπε και με το παραπάνω“,κατέληξε.

Διαβάστε ακόμη: Ο Οικουμενικός Πατριάρχης τέλεσε Τρισάγιο στον τόπου του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη (ΒΙΝΤΕΟ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων