19/12/2022 19/12/2022 Ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος απηύθυνε χαιρετισμό σε εκδήλωση, ενόψει της εορτής της Γεννήσεως του Χριστού, που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Λαρίσης. Την εκδήλωση επιμελήθηκε ο προϊστάμενος της ενορίας Πρωτοπρεσβύτερος κ. Σωτήριος Αποστολόπουλος. Ο Σεβασμιώτατος αφού ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης, τόνισε τη σημασία της Σαρκώσεως του Υιού και Λόγου...
19 Δεκεμβρίου, 2022 - 12:41
Τελευταία ενημέρωση: 19/12/2022 - 12:43

Μητροπολίτης Λαρίσης στην εορτή Γεννήσεως του Χριστού: «Πορεία Προς Τη Βηθλεέμ…»

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Λαρίσης στην εορτή Γεννήσεως του Χριστού: «Πορεία Προς Τη Βηθλεέμ…»

Ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος απηύθυνε χαιρετισμό σε εκδήλωση, ενόψει της εορτής της Γεννήσεως του Χριστού, που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Λαρίσης. Την εκδήλωση επιμελήθηκε ο προϊστάμενος της ενορίας Πρωτοπρεσβύτερος κ. Σωτήριος Αποστολόπουλος.

Ο Σεβασμιώτατος αφού ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης, τόνισε τη σημασία της Σαρκώσεως του Υιού και Λόγου του Θεού και ευχήθηκε σε όλους να έχουν μοναδικά Χριστούγεννα.

Στο πρώτο μέρος της εορτής συμμετείχαν το καλλιτεχνικό σωματείο Art Gate που έκανε αναπαράσταση της Γεννήσεως του Χριστού με τη συμμετοχή παιδιών του μέσου κατηχητικού σχολείου της ενορίας, καθώς και με τη συνοδεία της βυζαντινής χορωδίας του καθηγητή κ. Γεωργίου Ζήση, ενώ στο δεύτερο μέρος ακολούθησε η Χριστουγεννιάτικη συναυλία με χορωδία και ορχήστρα από το μουσικό σχολείο Λάρισας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα εισαγωγικό πρόλογο από τον π. Σωτήριο, ενώ η δημοσιογράφος κ. Ειρήνη Παπακαλούση έκανε μία σύντομη αναφορά στην εορτή των Χριστουγέννων. Η αφήγηση των ευαγγελικών χωρίων έγινε από τον ιατρό κ. Χρήστο Γιαννούτσο, ενώ την όλη σκηνοθετική επιμέλεια είχε η κ. Αικατερίνη Ζαχοπούλου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων