30/07/2021 30/07/2021 Θεία Λειτουργία στο Εκκλησάκι των Αγίων Πάντων στο Χαρίσειο Ίδρυμα (μετά το Animus), θα τελέσει ο π. Δωρόθεος Γιαννάκος, το Σάββατο 31 Ιουλίου, στις 7:00 π.μ., τηρουμένων όλων των υγειονομικών μέτρων κατά της covid- 19, εξ αφορμής της εορτής του Αγίου Ιωσήφ Αριμαθαίας, του οσίου Ευδοκίμου του Δικαίου και της Ανακομιδής των Λειψάνων του Αγίου...
30 Ιουλίου, 2021 - 11:15
Τελευταία ενημέρωση: 30/07/2021 - 11:30

Μνημόσυνο Αρχιμανδρίτη Παταπίου στο Χαρίσειο Ίδρυμα

Διαδώστε:
Μνημόσυνο Αρχιμανδρίτη Παταπίου στο Χαρίσειο Ίδρυμα

Θεία Λειτουργία στο Εκκλησάκι των Αγίων Πάντων στο Χαρίσειο Ίδρυμα (μετά το Animus), θα τελέσει ο π. Δωρόθεος Γιαννάκος, το Σάββατο 31 Ιουλίου, στις 7:00 π.μ., τηρουμένων όλων των υγειονομικών μέτρων κατά της covid- 19, εξ αφορμής της εορτής του Αγίου Ιωσήφ Αριμαθαίας, του οσίου Ευδοκίμου του Δικαίου και της Ανακομιδής των Λειψάνων του Αγίου Αποστόλου Φιλίππου.

Στη συνέχεια θα τελεσθεί μνημόσυνο για τη συμπλήρωση ενός έτους από την εις Κύριον εκδημία του Αρχιμανδρίτη Παταπίου, πνευματικού πατρός του π. Δωροθέου.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων