21/12/2019 21/12/2019 Στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λαρίσης τελέστηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία, την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, και ακολούθως το μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου Λαρίσης κυρού Ιγνατίου. Στο κήρυγμα του, ο Ποιμενάρχης κ. Ιερώνυμος αναφέρθηκε πρωτίστως στο νόημα της εορτής των Χριστουγέννων, καθώς και στο μαρτύριο του Αγίου Ιγνατίου και στις επιστολές που συνέγραψε με τα πλούσια θεολογικά...
21 Δεκεμβρίου, 2019 - 22:03
Τελευταία ενημέρωση: 21/12/2019 - 22:06

Μνημόσυνο για τον μακαριστό Μητροπολίτη Λαρίσης κυρό Ιγνάτιο

Διαδώστε:
Μνημόσυνο για τον μακαριστό Μητροπολίτη Λαρίσης κυρό Ιγνάτιο

Στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λαρίσης τελέστηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία, την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, και ακολούθως το μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου Λαρίσης κυρού Ιγνατίου.

Στο κήρυγμα του, ο Ποιμενάρχης κ. Ιερώνυμος αναφέρθηκε πρωτίστως στο νόημα της εορτής των Χριστουγέννων, καθώς και στο μαρτύριο του Αγίου Ιγνατίου και στις επιστολές που συνέγραψε με τα πλούσια θεολογικά διδάγματα.

Κατόπιν, μίλησε για τον μακαριστό προκάτοχο του, ο οποίος αυτή την ημέρα εόρταζε τα ονομαστήρια του, εξαίροντας το ήθος και την πνευματικότητα του, ενώ ευχήθηκε και στον εορτάζοντα Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Μητροπόλεως π. Ιγνάτιο Μουρτζανό να ομοιάσει του Αγίου του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων