08/04/2023 08/04/2023 Εορταστική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Τυρνάβου, στο κλίμα των ημερών της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος με την παρουσίαση επικαίρων ύμνων και πένθιμων εμβατηρίων από τη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής «Ο Άγιος Αχίλλιος», παράρτημα Τυρνάβου και την Φιλαρμονική του Δήμου Τυρνάβου. Στην εκδήλωση αναδείχθηκε η εξαιρετική ποιότητα και των δύο σχημάτων τα οποία επηρεάζουν τα...
08 Απριλίου, 2023 - 10:45
Τελευταία ενημέρωση: 08/04/2023 - 10:26

Μουσική Εκδήλωση στον Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Τυρνάβου

Διαδώστε:
Μουσική Εκδήλωση στον Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Τυρνάβου

Εορταστική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Τυρνάβου, στο κλίμα των ημερών της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος με την παρουσίαση επικαίρων ύμνων και πένθιμων εμβατηρίων από τη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής «Ο Άγιος Αχίλλιος», παράρτημα Τυρνάβου και την Φιλαρμονική του Δήμου Τυρνάβου.

Στην εκδήλωση αναδείχθηκε η εξαιρετική ποιότητα και των δύο σχημάτων τα οποία επηρεάζουν τα καλλιτεχνικά δεδομένα στην πόλη του Τυρνάβου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ο Δήμαρχος Τυρνάβου κ. Ιωάννης Κόκουρας και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Αθανάσιος Παιδής.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Σεβασμιώτατος επαίνεσαι την καλλιτεχνική απόδοση των δύο σχημάτων, τόνισε την σημασία τους για τον Τύρναβο και την παράδοσή τους και παρακάλεσε για ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή των νέων παιδιών στη μουσική κατάρτιση τονίζοντας την ικανότητα του χοράρχη κ. Χριστοφόρου Καρυώτη και του μαέστρου κ. Θέμη Σαμαντζή να διδάσκουν, να μεταλαμπαδεύουν γνώσεις και να οργανώνουν εκδηλώσεις επιπέδου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων