14/12/2020 14/12/2020 Κυριακή των Προπατόρων και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος χοροστάτησε στη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας και των τριών θυγατέρων αυτής Πίστεως, Ελπίδος και Αγάπης. Στο κήρυγμα του, ο Σεβασμιώτατος ανέλυσε την Αποστολική περικοπή, σταθείς ιδιαίτερα στον στίχο: « Όταν ο Χριστός φανερωθή, η ζωή ημών, τότε και υμείς συν...
14 Δεκεμβρίου, 2020 - 19:36
Τελευταία ενημέρωση: 14/12/2020 - 19:23

“Να εορτάσουμε Χριστούγεννα με τον Χριστό παρόντα στη ζωή μας”

Διαδώστε:
“Να εορτάσουμε Χριστούγεννα με τον Χριστό παρόντα στη ζωή μας”

Κυριακή των Προπατόρων και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος χοροστάτησε στη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας και των τριών θυγατέρων αυτής Πίστεως, Ελπίδος και Αγάπης. Στο κήρυγμα του, ο Σεβασμιώτατος ανέλυσε την Αποστολική περικοπή, σταθείς ιδιαίτερα στον στίχο: « Όταν ο Χριστός φανερωθή, η ζωή ημών, τότε και υμείς συν αυτώ φανερωθήσεσθε εν δόξη» και κάλεσε τους πιστούς να ετοιμαστούν, να καθαρίσουν την ψυχή τους, ώστε να εορτάσουμε Χριστούγεννα με τον Χριστό παρόντα στη ζωή μας.

Η θεία Λειτουργία μεταδόθηκε ραδιοφωνικά από τον σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, ο οποίος εκπέμπει στους 96,3 των fm και αποτελεί το πνευματικό αποκούμπι των αδελφών μας στις δύσκολες αυτές ημέρες που διανύει όλος ο κόσμος.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων