17/09/2020 17/09/2020 Στον εορτάζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας και των τριών Αγίων θυγατέρων αυτής Πίστεως, Ελπίδος και Αγάπης χοροστάτησε στον πανηγυρικό Εσπερινό ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Στο κήρυγμα του ο Σεβασμιώτατος τόνισε ότι η Αγία μας Εκκλησία δίνει στόχους σε όλα τα παιδιά της, ξεκινώντας από το Χριστιανικό μας όνομα και ακολούθως,...
17 Σεπτεμβρίου, 2020 - 11:20
Τελευταία ενημέρωση: 17/09/2020 - 11:23

Να μιμηθούν την Αγία Σοφία κάλεσε τους πιστούς ο Μητρ. Λαρίσης

Διαδώστε:
Να μιμηθούν την Αγία Σοφία κάλεσε τους πιστούς ο Μητρ. Λαρίσης

Στον εορτάζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας και των τριών Αγίων θυγατέρων αυτής Πίστεως, Ελπίδος και Αγάπης χοροστάτησε στον πανηγυρικό Εσπερινό ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Στο κήρυγμα του ο Σεβασμιώτατος τόνισε ότι η Αγία μας Εκκλησία δίνει στόχους σε όλα τα παιδιά της, ξεκινώντας από το Χριστιανικό μας όνομα και ακολούθως, ανέλυσε τους στόχους που έθεσε η Μητέρα των τριών θυγατέρων, η Αγία Σοφία για την Πίστη, την Ελπίδα και την Αγάπη.

Ολοκληρώνοντας τον λόγο του, κάλεσε τους πιστούς να μιμηθούν τις εορταζόμενες αγίες στην σεμνότητα, την αγνότητα και την καθαρότητα της ψυχής τους, αρετές τις οποίες χαρακτηρίζει ο Απόστολος Παύλος τόσο αναγκαίες για την εσωτερική και πνευματική αναγέννηση του ανθρώπου.

Προ της απολύσεως, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σύντομα, να προχωρήσουν οι διαδικασίες αποπερατώσεως της ενορίας, ώστε να δοξαστεί το όνομα του Αγίου Τριαδικού Θεού και της Σοφίας Αυτού και στον υπέργειο ναό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων