20/03/2021 20/03/2021 Στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων Λαρίσης ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, το Σάββατο 20 Μαρτίου. Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στην πρόνοια του Θεού να προστατεύει την ανθρώπινη ζωή και να περιορίζεται η αυτοκαταστροφική διάθεση του ανθρώπου, ιδίως όταν ο πονηρός διάβολος εγκαλύπτει πίσω από σχήματα ευσεβείας. Ευχαρίστησε τον...
20 Μαρτίου, 2021 - 17:35
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2021 - 16:52

Να περιορίζεται η αυτοκαταστροφική διάθεση του ανθρώπου

Διαδώστε:
Να περιορίζεται η αυτοκαταστροφική διάθεση του ανθρώπου

Στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων Λαρίσης ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, το Σάββατο 20 Μαρτίου.

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στην πρόνοια του Θεού να προστατεύει την ανθρώπινη ζωή και να περιορίζεται η αυτοκαταστροφική διάθεση του ανθρώπου, ιδίως όταν ο πονηρός διάβολος εγκαλύπτει πίσω από σχήματα ευσεβείας.

Ευχαρίστησε τον προϊστάμενο του ναού Αρχιμανδρίτη π. Άνθιμο, τους ιεροψάλτες, επιτρόπους και το προσωπικό του ναού για την άρτια πανήγυρη ευχόμενος ο Κύριος να τους ενδυναμώνει στο έργο τους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων