21/11/2020 21/11/2020 Στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Λαρίσης λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ανήμερα της μεγάλης θεομητορικής εορτής των Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου. Στο κήρυγμα του, ο σεπτός Ποιμενάρχης αναφέρθηκε στο νόημα της εορτής και στάθηκε κυρίως, στην προθυμία του Ιωακείμ και της Άννης να προσφέρουν την Παναγία μας στον Ναό, παρόλο που...
21 Νοεμβρίου, 2020 - 22:23
Τελευταία ενημέρωση: 21/11/2020 - 22:16

Να προσευχόμαστε για όσους στέκονται μέρα και νύχτα άγρυπνοι φρουροί

Διαδώστε:
Να προσευχόμαστε για όσους στέκονται μέρα και νύχτα άγρυπνοι φρουροί

Στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Λαρίσης λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ανήμερα της μεγάλης θεομητορικής εορτής των Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Στο κήρυγμα του, ο σεπτός Ποιμενάρχης αναφέρθηκε στο νόημα της εορτής και στάθηκε κυρίως, στην προθυμία του Ιωακείμ και της Άννης να προσφέρουν την Παναγία μας στον Ναό, παρόλο που αγωνίστηκαν και πόνεσαν μέχρι να τη φέρουν στον κόσμο, αλλά υπήκουσαν στο θέλημα του Θεού, ώστε να εκπληρωθεί το σχέδιο Του.

Προ της απολύσεως, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε χρόνια πολλά και σε όλες τις Ένοπλες Δυνάμεις που εορτάζουν αυτή την ημέρα, και παρακάλεσε τους ευσεβείς χριστιανούς να προσεύχονται για όλους όσοι στέκουν μέρα και νύχτα άγρυπνοι φρουροί των συνόρων μας σε ξηρά, θάλασσα και αέρα για να μπορούμε να ζούμε με ασφάλεια και ειρήνη.

Η θεία Λειτουργία μεταδόθηκε ραδιοφωνικά από τον σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, ο οποίος εκπέμπει στους 96,3 των fm, μέσω του οποίου όλοι οι πιστοί έχουν τη δυνατότητα να συντονίζονται και να ακούν τις ιερές ακολουθίες της Αγίας μας Εκκλησίας και τις ψυχοφελείς εκπομπές που παρουσιάζονται και κρατούν συντροφιά σε όλο το ποίμνιο της Μητροπόλεως, αλλά και σε όλο τον κόσμο μέσω των ειδικών μηχανημάτων που έχουν ανανεωθεί, ενώ ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να ακούσει όλες τις ομιλίες του Σεβασμιωτάτου μέσα από την ιστοσελίδα της Μητροπόλεως (http://www.imlarisis.gr), στον ειδικό ιστότοπο που παραπέμπει στο αρχείο των ομιλιών.

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων