25/09/2020 25/09/2020 Ο νέος Διευθυντής της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου « Ο Άγιος Αχίλλιος» κ. Ιωάννης Μαυρομάτης επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Ιερώνυμο και υπέβαλλε τα σέβη του για την ανάληψη των καθηκόντων του. Το πενταμελές Διοικητικό Συμβούλιο της Σχολής, κατόπιν εισηγήσεως της τριμελούς εξεταστικής επιτροπής αξιολόγησης, προέκρινε ανάμεσα σε είκοσι υποψηφίους καθηγητές,...
25 Σεπτεμβρίου, 2020 - 12:50
Τελευταία ενημέρωση: 25/09/2020 - 11:41

Νέος διευθυντής στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής στη Λάρισα

Διαδώστε:
Νέος διευθυντής στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής στη Λάρισα

Ο νέος Διευθυντής της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου « Ο Άγιος Αχίλλιος» κ. Ιωάννης Μαυρομάτης επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Ιερώνυμο και υπέβαλλε τα σέβη του για την ανάληψη των καθηκόντων του.

Το πενταμελές Διοικητικό Συμβούλιο της Σχολής, κατόπιν εισηγήσεως της τριμελούς εξεταστικής επιτροπής αξιολόγησης, προέκρινε ανάμεσα σε είκοσι υποψηφίους καθηγητές, ως νέο Διευθυντή τον κ. Ιωάννη Μαυρομάτη.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον κ. Μαυρομάτη, τον παρότρυνε στα νέα του καθήκοντα και συνεργάστηκε μαζί του για θέματα που αφορούν την σχολή, η οποία θα μετεγκατασταθεί από φέτος στους χώρους του Επισκοπείου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων