02/03/2021 02/03/2021 Στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Λαρίσης εορτάστηκε πανηγυρικά η ιερά μνήμη του Αγίου Νικολάου, Ιερέως του Πλανά του Ηγιασμένου. Στη Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, πλαισιούμενος από τους Ιερείς του Ναού. Στο κήρυγμα του, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στον βίο του Αγίου Νικολάου του Πλανά, ο οποίος ως σύγχρονος...
02 Μαρτίου, 2021 - 15:07
Τελευταία ενημέρωση: 02/03/2021 - 14:51

“Ο Άγιος Νικόλαος Πλανάς λαμπρύνει με το παράδειγμά του”

Διαδώστε:
“Ο Άγιος Νικόλαος Πλανάς λαμπρύνει με το παράδειγμά του”

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Λαρίσης εορτάστηκε πανηγυρικά η ιερά μνήμη του Αγίου Νικολάου, Ιερέως του Πλανά του Ηγιασμένου.

Στη Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, πλαισιούμενος από τους Ιερείς του Ναού.

Στο κήρυγμα του, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στον βίο του Αγίου Νικολάου του Πλανά, ο οποίος ως σύγχρονος Άγιος της εποχής μας λαμπρύνει με το παράδειγμα του και την ταπείνωση του την Αγία μας Εκκλησία, τονίζοντας παράλληλα την σεμνότητα, την αρχοντιά, την απλότητα, την αγάπη, το φρόνημα και την υπακοή του στην ποιμαίνουσα τότε Εκκλησία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων