10/04/2022 10/04/2022 Στον Ιερό Ναό της Παναγίας Ζωοδόχου Πηγής Λαρίσης μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος το εσπέρας της Παρασκευής προκειμένου να τελέσει την Ιερά Αγρυπνία του Ακαθίστου Ύμνου. Ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του μίλησε για το Μέγα Έλεος στο οποίο ο άνθρωπος...
10 Απριλίου, 2022 - 16:40
Τελευταία ενημέρωση: 10/04/2022 - 16:41

O Aκάθιστος Ύμνος στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Λαρίσης

Διαδώστε:
O Aκάθιστος Ύμνος στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Λαρίσης

Στον Ιερό Ναό της Παναγίας Ζωοδόχου Πηγής Λαρίσης μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος το εσπέρας της Παρασκευής προκειμένου να τελέσει την Ιερά Αγρυπνία του Ακαθίστου Ύμνου.

Ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του μίλησε για το Μέγα Έλεος στο οποίο ο άνθρωπος πρέπει να ανταποκριθεί. Ο Ποιμενάρχης χειροθέτησε στον βαθμό του Αναγνώστη τον ευλαβέστατο κ. Ευάγγελο Κυζάκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων