16/05/2019 16/05/2019      Τελέστηκε ο μεθέορτος πανηγυρικός εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Μαδάβων κ. Αριστοβούλου, Αρχιερέως του παλαιφάτου Πατριαρχείου των Ιεροσολύμων. Ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος καλωσόρισε και ευχαρίστηκε τον Επίσκοπο της Σιωνίτιδος Εκκλησίας που προσήλθε από τα Πανάγια Προσκυνήματα για να μεταφέρει την ευλογία του Παναγίου Τάφου στην πόλη της Λαρίσης και σε...
16 Μαΐου, 2019 - 18:09

Ο Αρχιεπίσκοπος Μαδάβων στη Μητρόπολη Λαρίσης

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Μαδάβων στη Μητρόπολη Λαρίσης

     Τελέστηκε ο μεθέορτος πανηγυρικός εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Μαδάβων κ. Αριστοβούλου, Αρχιερέως του παλαιφάτου Πατριαρχείου των Ιεροσολύμων. Ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος καλωσόρισε και ευχαρίστηκε τον Επίσκοπο της Σιωνίτιδος Εκκλησίας που προσήλθε από τα Πανάγια Προσκυνήματα για να μεταφέρει την ευλογία του Παναγίου Τάφου στην πόλη της Λαρίσης και σε όλη την Ιερά μας Μητρόπολη. Προ της απολύσεως, ο κ. Ιερώνυμος τίμησε με τον Σταυρό της Μητροπόλεως τον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο και εφημέριο του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Αχιλλίου π. Παναγιώτη Αποστολόπουλο.

Πρόκειται για έναν κληρικό ο οποίος καθημερινά αγωνίζεται στη διακονία των συνανθρώπων και έχει προσφέρει στην Αγία μας Εκκλησία δύο υιούς του κληρικούς, τον π. Βασίλειο και τον π. Σωτήριο, οι οποίοι διακονούν στην Ιερά Μητρόπολη Νικαίας. Ο Σεβασμιώτατος ευχαριστώντας τον π. Παναγιώτη για όσα έχει προσφέρει στην τοπική εκκλησία και από την υπεύθυνη θέση του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου , αλλά και ως προϊστάμενος του Μητροπολιτικού Ναού, επί των ημερών του μακαριστού προκατόχου του κυρού Ιγνατίου, τον παρακάλεσε να συνεχίσει να εργάζεται με τον ίδιο ζήλο και την ίδια αφοσίωση ώστε να οδηγεί τις ψυχές των ανθρώπων της ενορίας του εις νομάς σωτηρίους. Ακολούθησε η Ιερά Παράκληση προς τιμήν του Αγίου Αχιλλίου, ενώ αναρίθμητοι πιστοί προσέρχονταν μέχρι αργά το βράδυ για να ανάψουν το κερί τους στον Άγιο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων